2015. szeptember 18.

Multifunkcionális termékek, amik minden háztartásban jól jöhetek

Sziasztok, bemutatok pár terméket, amiket egyszerűségük, olcsóságuk, de legfőbbként a sokoldalúságuk tették őket méltán híressé.

Aszpirin

Erre a termékre mondom, hogy a kis lábujj fájástól a hajvég törésig mindenre jó. Még éppen csak a hisztit nem lehet vele gyógyítani... addig a pasik is fellélegezhetnek, elég csak fejre használni. J

Nivea krém

A klasszikus illat... van, akinek bejön arcra, testre, nekem csak a kiszáradt könyökömet és a megfázáskor kisebesedett orromat hozta rendbe. Valahogy nem hiszem azt, hogy csak a véletlen tartotta fenn már több, mint 110 éve.

Hintőpor

Száraz sampon helyett erre esett a választásom. Bevált, aztán púder helyett is már ezt kezdtem el használni. Azóta túlesett a borotválkozás segítésére is, így ez is egy olyan termék ,ami nélkül nem hiszem, hogy tudnák élni.

Neugranormon

Kisgyerekesek már ismerik, mint a rossz pénzt.. meg is értem, hogy miért nem lehet megválni tőle. Nem csak bőrpírra, horzsolásokra, sebek fertőtlenítésére jó, hanem bőrhámosításra, pattanásokra, kisebesedett testrészekre.. Ez az a termék, ami az életünk is végig tudja kísérni.

70%-os gyógyszertári etil alkohol vagy sebbenzin

Eltört sminktermékek felfrissítésére, megmentésére az elsődleges, sminkecsetek fertőtlenítésére, tisztítására másodlagos, illetve sebek fertőtlenítésére alkalmazható termék. Természetesen használatakor fontos a szellőztetés, és a körültekintő használata, gyerekek ne használják! Nem, eszedbe se jusson meginni!

Arcszesz

Ez a termék is a fertőtlenítés célpontjában került fel a listára. nem csak borotválkozáshoz, hanem sebek fertőtlenítésére, pattanások leszárítására is használható.

Tetran kenőcs

Krémmánián csak 5 csillagos véleményt kapott, nem ok nélkül. Piercingek, füllyuk sebgyógyításának a fertőtlenítésére, gyorsabb gyógyulására használják elsődlegesen, és is a fülemre használom, mert a bizsut nem igazán bírja a fülem, fél év használat után elhagyhattam, azóta kb. havonta a érzem, hogy begyullad a fülem. Azután pattanásra is elkezdtem használni, és szépen visszahúzza a gyulladt területet. Nem is tudom, miért most kezdtem csak tartani magamnál.

Vazelin

Kihagynám most a szexuális sokoldalúságát, azt már ismerik... Most a szépségápolási oldalról közelíteném meg (nem, nem úgy, hogy ha szeretkezel szebb leszel.. ) Sokat a kiszáradt ajkakra, mint kozmetikai viasz alkalmazza, meg ezen felül bármilyen kiszáradt testfelületre jó. (könyök, sarok, térd ) Ajakápolók készítésére is gyors megoldás.

Aloé vera

Ez kakukktojás a listában, mert nem egy orvosi, kozmetikailag előállított termék, hanem egy ősibb, természetes élőlény, ami még pár éve kezdte meghódítani sokoldalúságával a szépségipart. Pattanásokra, száraz, érzékeny bőrre, bármilyen formátumban alkalmazható.
Ezeken felül még meg lehet említeni a kókuszolajt, csak azt még nem próbáltam semmilyen formátumban, de ide tartozik még a méz, alma, meg rengeteg gyümölcs és zöldség is.


Ezeknek a termékeknek a használatát tudom ajánlani, kísérletezzetek, tapasztaljátok meg, hogy ezekből a termékekből mi válik be nektek.